Leesfee en Tover Tina

2014-10-21 17_33_55-In het bos_def2.pdf - Adobe Reader

Leesfee heet in het dagelijks leven Emy Geyskens (Geel, BE, 1982) en is een leerkracht.
Ze heeft al vele jaren ervaring opgedaan in het (buitengewoon) lager onderwijs, als klasleerkracht, taalleerkracht, zorgleerkracht, knutseljuf, boekenjuf, … Momenteel is ze gon-leerkracht en ondersteunt ze kinderen en jongeren met een visuele beperking.
Ze is (co)auteur van diverse educatieve uitgaven, waarbij ze geregeld ook workshops geeft. Ook schrijft ze graag prentenboeken en jeugdboeken, meestal met een maatschappelijke relevantie, waaruit ze zelf ook graag als Leesfee voorleest in o.a. bibliotheken, scholen en culturele centra.

Meer informatie over Emy en haar andere (educatieve) projecten kun je vinden op www.dekleinemuk.be.

Volg Leesfee ook op www.facebook.com/Leesfee.

Wil je graag een bezoekje van Leesfee of van een van de andere knotsgekke personages uit het boek? Meer informatie via info@leesfee.be.

kaftfoto

Deze boekenreeks schreef Emy samen met Juliëtte Rosenkamp (Deventer, NL, 1982). Wanneer Leesfee optreedt, speelt Juliette haar lieftallige, ietwat onhandige zusje Tover Tina.
Juliette heeft tien jaar in het basisonderwijs gewerkt. Inmiddels is ze fulltime schrijfster voor zowel volwassenen als kinderen. Veel van haar boeken hebben betrekking op maatschappelijke en actuele thema’s. Ook schrijft ze mee aan lesmethodes, waaronder ‘De Taalbende’. Naast het schrijven geeft ze workshops en lezingen over schrijven en het auteurschap.

Neem ook eens een kijkje op www.familiemuis.com voor andere kinderboeken van Juliette Rosenkamp.

ToverTinaJuliette

 

2014-10-22 08_40_10-In het bos_def2.pdf - Adobe Reader